Harmony, locul în care toate grijile dispar. Singurul centru yoga din Craiova este zilnic luat cu asalt de cei care își doresc ca pentru câteva zeci de minute să scape de agitația zilnică și stres

Mihaela este medic terapeut și nutriționist. A început să practice yoga pentru ea și pentru că a simțit beneficiile pe propria piele, a mers mai departe pentru a-i ajuta și pe ceilalți.

“Am pornit să practic yoga acum 8 ani, pentru mine, pentru că am avut nevoie. Și atunci mi-am dat seama de beneficii. Am crezut în această practică și am zis de ce să nu împărtășesc și cu alții experiența mea. Am început cu un cabinet de nutriție, la început nu m-am axat numai pe yoga.”, a declarat Mihaela Rosianu, medic generalist.

Așa a luat ființă primul centru yoga din Craiova. Centrul a avut succes încă din primul an, pentru că a fost luat cu asalt de craiovenii care au căutat liniște și relaxare.

„Deși am fost reticentă la început, au venit foarte mulți oameni încă din primul an, încât nu am mai avut timp să fac nutriție. Printre ei, mulți au ajuns aici temători, au venit inițial să vadă cum este, le-a plăcut și au continuat să practice yoga.”,a mai spus Mihaela.

 Centrul abordează sănatatea într-un mod holistic, considerând că sănătatea nu reprezintă doar absența unei boli ci este o stare de echilibru între minte, trup și suflet. Practica yoga ajuta la menținerea sănătății corpului fizic printr-o mișcare constantă care ne conectează la minte.

Centrul Harmony din Craiova practică diverse tipuri de yoga și organizează constant evenimente care au ca scop liniștirea mentală și relaxarea. Practica yoga este ca o terapie pentru că reducând stresul reglează totul, pentu că mintea guvernează totul.

Mihaela este instructor yoga acreditat internațional și știe cum să se comporte cu fiecare craiovean care trece pragul centrului ei. Își dă seama din discuțiile cu clienții de nevoile pe care le au și de motivul pentru care ei au ajuns acolo, îndrumându-i pentru diverse clase de yoga, care i-ar putea ajuta.

„Este foarte importantă respirația în ceea ce facem noi aici. În centru este o atmosferă caldă, primitoare. Vara facem clasele în grădină, în aer liber, la lumina lumânărilor. Aici este liniște pentru că în zonă sunt numai case. Toți îmi spun că nu mai vor să plece de aici. Media de vârstă este 30-50 de ani, oameni în general stresați la locul de muncă.”, sustine medicul.

Abonamentele au prețuri cuprinse între 160 ți 360 de lei. Cel mai important este faptul că abonații vin când pot la clase, și nu pierd clasele rămase, odată cu trecerea lunii.

Adauga comentariu