Hoții de la Media Galaxy au dat spargere după spargere pe teritoriul întregii țări. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

Jaful surprins în flagrant pe 1 februarie, atunci când mascații i-au așteptat pe cei trei membri ai bandei de hoți să iasă din magazinul Media Galaxy cu plasele pline de marfă, nu este singura lovitură pe care aceștia au dat-o. Acnhetatorii au indicii că activitatea acestora se desfășura de mult timp, iar spargerile date au fost numeroase. 

Astfel, s-a luat decizia ca ancheta să fie desfășurată sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în vederea conexării cu alte dosare penale aflate în lucru la Direcția de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General de Poliție Dolj. 

În acest moment, toți cei trei hoți se află în arest preventiv până pe data de 3 martie și sunt ținuți în Centrul de Arest Preventiv al IPJ Dolj. Cu toții urmează să fie mutați la București pentru continuarea cercetărilor. 


Adauga comentariu