Ilinca preia conducerea RAADPFL Craiova

Adinel Ilinca, unul dintre cei trei frați Ilinca, antreprenori locali care au deținut brandul Topway Industries (margarine Wiesanna, uleiul Bunica etc.) este noul director general al Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova. Rezultatul nu este altceva decât confirmarea a ceea ce Ziarul de Craiova anunța, pe surse, încă de la începutul acestei luni - (Exclusiv) Unul dintre frații Ilinca, în cărți pentru șefia RAADPFL Craiova. Procesului de recrutare şi selecţie a început în luna martie a.c. și a fost organizat de un expert independent, respectiv firma Fox Management Consultants SRL, fiindcă conducerea este aleasă în baza legislației privind guvernanța corporativă.

Candiatul a trecut printr-o probă de dosar, în baza căruia s-a alcătuit o lista lungă, iar evaluarea finală a a candidaților rămași pe lista scurtă a fost Interviul. Pasul următor este obținerea avizului Consiliului de Administrației (CA) al Regiei, condus de Mihai Cilibiu. Din CA mai fac parte Petrică Mușat, Marian Răzvan Radu, Cătălin Ionuț Resceanu, Constantin Alin Ruiu, Dan Zorilă și Mihail Antonescu. 

Adinel Ilinca este membru al PSD Dolj. Anterior, acesta fusese mebru PNL, dar și ALDE.

Postul de director general a rămas vacant la începutul acestui an, după ce Ninel Cercel a demisionat. Ulterior, acesta a fost numit director al Regionalei CF Craiova, de unde, de altfel venise la RAADPFL Craiova.

Conform informațiilor de pe site-ul oficial al Regiei, înfiintata in anul 1995, prin Hotararea nr.14 a Consiliului Local al Municipiului Craiova, RAADPFL Craiova a devenit regie subordonata Primariei Municipiului Craiova cu rolul de a adminstra, prin gestiune directa, o parte din activitatile de intretinere ale Municipiului Craiova. Regia este persoana juridica si functioneaza pe baza de gestiune economica si autonomie financiara, desfasurandu-si activitatea pe baza Regulamentului de Organizare si Functionare.

RAAADPFL Craiova are peste 600 de angajati și acopera urmatoarele activitati:

  • amenajarea, intretinerea si infrumusetarea zonelor verzi;
  • intretinerea Gradinii Zoologice;
  • intretinerea si reparatia strazilor si drumurilor cu imbracaminte din pavaj de piatra bruta;
  • montarea si intretinerea echipamentelor de siguranta circulatiei si a mobilierului urban;
  • administrarea fondul locativ, a spatiilor cu alta destinatie si a terenurilor apartinand domeniului public;
  • administrarea cimitirelor apartinand domeniului public;
  • activitati cultural – sportive;
  • activitati expozitionale.

Sursa foto: Facebook/Adinel Ionel Ilinca

 

Adauga comentariu