Încă o alarmă falsă de incendiu, într-un bloc unde s-a făcut deratizare. S-a anunțat ”fum” prin 112

O alertă venită prin 112, prin care se anunța că este fum într-un bloc de pe Strada Spaniei, s-a dovedit greșită, în această dimineață, după ce mai multe echipaje de pompieri, dar și de prim ajutor au ajuns la fața locului. Salvatorii au constat că era vorba de o acțiune de deratizare, iar fumul nu era altceva decât soluția folosită în activitate.

”În acest moment forțe de intervenție din cadrul Detasamentului 2 de Pompieri Craiova sunt prezente în Municipiul Craiova, Strada Spaniei, la bl. O 10, de unde s-a primit un apel prin 112 că pe casa scării este fum. La fata locului au fost trimise următoarele forțe: o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime, un echipaj de prim ajutor si un echipaj CBRN. La sosirea echipajelor de pompieri, la locul solicitat au constata ca este vorba de o deratizare a casei scării, fiind pus afiș cu intervalul orar când se executa operațiunea. Nu sunt probleme”, au comunicat ulterior reprezentanții ISU Dolj.

Nu este prima dată când pompierii ajung în număr mare la un bloc din oraș, pentru a stinge un posibil incendiu. Anul acesta, mai mult ca niciodată, ISU Dolj a fost solicitat în mai multe rânduri să intervină la câteva adrese unde, de fapt, se intervenise pentru combaterea dăunătorilor, acțiuni care erau anunțate prin afișe lipite la intrarea în scările blocurilor.

Adauga comentariu