Incendiu la un service auto din Craiova, după ce o scânteie provocată de tăierea unor caroserii a aprins și vegetația uscată de pe un teren viran

Zi cu multe evenimente, în Dolj, pentru pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. După ce au extirpat un roi de gărgăuni la Palilula, au salvat un muncitor prins sub un mal de pământ surpat, la Șimnic, au stins un incendiu la o casă din centrul Craiovei, a urmat, în această după-amiază, o nouă intervenție, pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată izbucnit pe un teren viran din oraș și la câteva câteva caroserii depozitate pe terenul unui service auto. 

Focul a izbucnit, se pare, în timpul procesului de dezmembrare a caroseriilor. ”La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se maifesta pe un teren viran, la vegetația uscată, și la trei caroserii auto, provenite din dezmembrări. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scânteile generate iî cadrul procesului de tăiere a caraoseriilor autovehiculelor, aflate pe terenul viran”, a precizat tania Vîlceanu, din cadrul ISU Dolj.

În urma incendiului, au ars vegetație uscată de pe aproximativ 100 mp de teren și caroseriile a trei autoturisme.

 

Adauga comentariu