Incredibil! Marcajele unui drum european se trasează... manual, pe acorduri de claxoane și fluierăturile șoferilor prinși în trafic. Imagini video care nu au nevoie de comentarii

Aceste scene au fost suprinse în această după-amiază pe drumul european 70, Craiova-Timișoara, în dreptul localității Ișalnița. Dintr-o mașină care se deplasa cu viteza melcului pe a doua bandă de mers, un muncitor ieșit pe geam vopsea marcajele cu un furtun. 

În spatele mașinii venea un alt utilaj care turna un al doilea strat de vopsea. Nemulțumiți de aglomerația din trafic, șoferii claxonau zgomotos mașina care mergea foarte încet pentru a nimeri cu precizie dungile ce trebuiau trasate. 

Explicațiile vin din partea unuia dintre muncitori.
“Se dă mai întâi cu o amorsă, apoi se trasează marcajul definitiv. Acestea sunt mașinile cu care lucrăm zilnic. Ați văzut dumneavoastră undeva un alt utilaj mai profesionist?”, se întreabă retoric unul dintre lucrători. 

Utilajele aparțin unei firme care are contract încheiat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru trasarea marcajelor rutiere. Conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova nu a putut fi contactată pentru a oferi un punct de vedere. 


Adauga comentariu