INEDIT Concurs pentru jurnaliști lansat de noul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova. Ce câștig este pus în joc

O provocare pentru toți jurnaliștii din Craiova urmează să fie lansată de dr. Alin Demetrian, noul manager al Spitalului județean din Craiova. Pentru a întări relația cu presa, dar și pentru a vedea care este viziunea pe care ziariștii și reporterii o au despre cum ar trebui condus spitalul, managerul vrea să afle de la fiecare în parte ce ar face dacă ar fi pentru o zi în locul lui.

“M-am gândit să lansez o provocare concurs, iar fiecare dintre jurnaliști să își spună părerea. În funcție de cea mai bună idee pe care o primim, stabilim cine este câștigătorul. Premiul o să fie unul de interes pentru presă. Câștigătorul o să primească garanția că este primul jurnalist pe care îl vom anunța de evenimentele pe care le promovează spitalul. Acesta va beneficia practic de cea mai rapidă informare.”, explică Dr. Alin Demetrian, managerul spitalului. 

Tot pentru o mai bună relaționare cu presa, noul manager a decis să organizeze câte o conferință de presă la fiecare două săptămâni. În plus, acesta se gândește să introducă și comunicarea rapidă printr-un grup de WhatsApp. 

Alin Demetrian a fost numit manager interimar la jumătatea lunii mai, înlocuindu-l în funcție pe dr. Bogdan Fănuță. 

 

Adauga comentariu