Inna, Alina Eremia, Casual Band și Bryana Holingher, de Anul Nou, la Universitate

Inna, Alina Eremia, Casual Band și Bryana Holingher sunt numele celor care vor cânta pe scena care va fi amplasată pe Strada A.I. Cuza, între Universitate și Teatrul Național Marin Sorescu, cu ocazia spectacolului organizat de municipalitate pentru Revelion. Spectacolul de Revelion va începe vineri, 31 decembrie, ora 21:30. MC Tom Crângureanu va da start show-ului pregătit, iar trecerea dintre ani va fi marcată printr-un spectaculos foc de artificii.

“Suntem bucuroși să le vedem pe INNA și ALINA EREMIA live, de Revelion, alături de artiști craioveni cu care ne mândrim, într-un spectacol grandios ce va avea loc în centrul orașului. Inna are milioane de fani pe toate continentele, iar Alina Eremia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Îi așteptăm vineri seara, pe toți craiovenii în stradă, să pășim cu speranță în noul an și să admirăm focurile de artificii de pe strada A.I. Cuza”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova.

Artiștii care vor deschide seara de Revelion, vineri, la 21.30, sunt membrii trupei Casual Band, cu muzică pop, rock și latino. Spectacolul va continua cu recitalul Bryanei Holingher, finalista concursului X Factor 2021, care, la doar 14 ani, a impresionat juriul, dar și publicul cu vocea și prestanța sa.

Pe scena de la Universitate v urca apoi Alina Eremia. Inna va fi cea care va marca trecerea dintre ani de la Craiova.

Accesul la eveniment va fi liber, cu respectarea măsurilor de protecție din perioada de pandemie. Toate truck-urile de pe esplanada Teatrului Național vor fi deschise în seara de Revelion, precum și căsuțele și patinoarul din Piața Mihai Viteazul, până la ora 00.30 din prima zi a anului 2022. Pentru o mai bună vizibilitate, va fi amplasat și un ecran în dreptul Teatrului Național Marin Sorescu, conform reprezentanților Primăriei Craiova.

 

Adauga comentariu