A înșelat primăria Bârca cu 200.000 de lei și a fugit. Un bărbat a dus de nas autoritățile comunale cu documente false pentru construcția unui stadion în localitate

Ieri, 26 martie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au localizat şi depistat, în Codlea, judeţul Braşov, un bărbat de 50 de ani, din Craiova, urmărit la nivel internaţional.

"Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Segarcea la 4 ani şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, acesta sustrăgându-se de la executarea pedepsei. Potrivit situaţiei de fapt rezultate, bărbatul, în calitate de reprezentant al unei societăţi comerciale ar fi indus în eroare primăria unei comune din Dolj, întocmind în fals documente prin care se atesta în mod nereal executarea lucrărilor legate de realizarea unei construcţii pe plan local, prejudiciul cauzat fiind estimat la suma de peste 200.000 de lei. Cel în cauză a fost introdus de poliţişti în penitenciar",a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Bărbatul ar fi folosit documente false pentru a justifica niște lucrări premergătoare celor propriu zise la un stadion comunal.

Adauga comentariu