IRIDEX a luat amendă de la Garda de Mediu Dolj, pentru că sorta gunoi, la Malu Mare, fără autorizație

Firma Iridex a fost amendată cu 100.000 de lei de către inspectorii Gărzii de Mediu Dolj, pentru că desfășura activități de sortare și balotare a deșeurilor reciclabile (hârtie, carton, plastic, metal), fără să aibă autorizației de mediu valabilă, emisă de Agenția pentru Protecția Mediului Dolj.

Comisarii de mediu au descins la punctul de lucru din Malul Mare al operatorului economic care desfășoară activitatea de colectare a deșeurilor pe raza județului Doljși a aplicat amenda pentru nerespectarea prevederilor Autorizației de Mediu. 

IRIDEX și ADI ECO Dolj au în plan să semneze un nou act adițional la Contractul încheiat în 2018, în cadrul Masterplanului de Deșeuri al județului, pentru ca operatorul să sorteze gunoiul la punctul său de lucru de la Malu Mare, fiindcă, susține acesta, stația de la Goicea nu mai face față. Bineînțeles, între obligațiile părților semnatare se numără și condiția ca societatea să obțină autorizarea punctului de lucru de la Malu Mare ca instalație temporară de sortare. Detalii AICI.

Adauga comentariu