Istoria se repetă: NOUL administrator al Termo Urban Craiova este VECHIUL administrator al Termo (Urban) Craiova

Mai pare greu de crezut că fostul administrator al SC Termo Urban Craiova, Lorena Nicolăiță (foto), a căruie revocare a fost cerută în ședința de luna trecută de către executivul craiovean, este propunerea municipalității craiovene pentru ocuparea postului de... administrator al SC Termo Urban Craiova? În luna aprilie a.c., Primăria Craiova propunea ca locul ei să fie luat de fostul administrator al defunctei SC Termo Craiova, Gheorghe Nedelescu. Tot el îi luase locul, și în 2019, și la falimentara societate, pe postul de administrator.

Reamintim că luna trecută proiectul pentru revocarea Lorenei Nicolăiță și numirea lui Gheorghe Nedelescu la conducerea societății, pentru un an, a fost respins, uimitor, de consilierii partidului Ecologist Român (PER), aliații PSD în CLM. „Noi votăm împotrivă la acest punct. Vrem să dăm un semnal craiovenilor că lucrurile se vor schimba în bine la această nouă societate, să dăm dovadă de responsabilitate“, au grăit consilierii PER.

Dar administrația locală știe una și bună: rotirea cadrelor! Ori chiar asta s-a urmărit, iar rezultatul a fost cât se poate de convenabil pentru toată lumea: mutulicii de la PER au punctat și ei în fața craiovenilor, iar Nedelescu a zburat, dar, chipurile, nu de mâna pesediștilor. Iar Nicolăiță se întoarce de unde a plecat. Dacă proiectul va fi votat de CL Craiova, contractul dintre ea și SC Termo este valabil pentru 2 luni. În calitate de administrator, va primi o remuneraţie lunară în cuantum de 16640 lei, care se va plăti din bugetul SC Termo. 

Lorena Nicolăiță era angajață în vechea societate din anul 2000 pe un post de consilier juridic, iar din ianuarie 2017 asigura consultanță în resurse umane. Din februarie același an a fost numită administrator la SC Termo Urban Craiova. 

Termo Urban Craiova SRL a fost înfiinţată în octombrie 2015, ca o rezervă în caz de nevoie, și a devenit activă imediat după ce SC Termo Craiova a fost declarată oficială falimentară, în martie a.c.. Actuala societate a preluat, practic, toată activitatea vechii societăți, inclusiv angajații. Municipiul Craiova deține 18 părţi sociale, Comuna Vârvoru de Jos - 1 parte socială şi Comuna Isalniţa - 1 parte socială”. Semnalul despre care vorbeau aleșii ecologiști de la Craiova era, probabil, unul foarte slab, cauzat probabil de rețeaua încă nepusă la punct a vaccinaților anti-COVID-19...  

Sursa foto: Facebook 

 

Adauga comentariu