Joaca de-a sensurile unice în Craiova. Se revine la dublul sens de circulație pe mai multe străzi și se inversează sensul pe alte tronsoane de drum

Anunțul că se modifică din nou sensurile de mers din Craiova a fost făcut chiar ieri de către reprezentanții Primăriei Craiova. Modificările au intrat de astăzi în vigoare, dar ele nu sunt definitive. 

Decizia se referă la șase străzi din oraș. Astfel, se revine la dublul sens de circulație pe strada Înfrățirii, sectorul de drum cuprins între intersecția străzii Nanterre și strada A.I. Cuza și montarea indicatoarelor de oprire interzisă cu panou adițional cu ridicarea pe acest sector, pe  strada Vântului, sectorul de drum cuprins între  intersecția străzii General Magheru cu strada Revoluției, pe strada Ulmului și pe strada Mircea Vodă. 

În plus, se inversează sensul de mers pe strada Oituz, sectorul de drum cuprins între intersecția strada Zambilei cu strada Horia și pe strada Jieţului, sectorul de drum cuprins între intersecţia stra General Dragalina şi str. Mircea Vodă.

Nerespectarea acestor noi reguli de circulație o să fie sancționată conform legii de polițiștii rutieri. 

 


Adauga comentariu