Jumări, mușchiuleț și șorici, preparate de o familie din Dăbuleni. Căsuța cu produse tradiționale oltenești din mangalița, prezentă la Târgul de Crăciun

Mușchiuleț , cotlet , ceafă sau cârnați sunt doar câteva sortimente pe care craiovenii le pot găsi la căsuța plină cu produse tradiționale oltenești a familiei Vîrcan. Taraba din Piața Mihai Viteazul este plină cu preparate din mangalița, porcii “blănoși” renumiți pentru carnea fără colesterol și foarte sănătoasă. 

Dorin este din Dăbuleni și crește sute de porci mangalița. Are o afacere în propria gospodărie și un magazin cu produse din mangalița, preparate de el și de soție. Odată cu Târgul de Crăciun din centrul vechi al Craiovei, fiul acestuia, Gilbert vinde produsele sănătoase craiovenilor, dornici să umple masa de sărbători cu preparatele sănătoase.

Prețurile diferă, în funcție de sortiment. Mușchiuleț , cotlet , ceafă ajung la 83 LEI KG, cârnați subțiri sau groși - 73 LEI KG, slănina -40 KG, piept oltenesc- 50 LEI KG, tobă/caltabos-45 LEI KG, ciolan- 35 LEI KG, untură-15 LEI KG, jumări-30 lei kg, șorici- 65 LEI KG.

Adauga comentariu