L-au plătit cu bani grei pe un bulgar sa ii ascundă la el în mașină pana în Germania, dar au fost descoperiți de polițiștii doljeni. Printre imigranți se aflau și doi minori

În aceasta dimineața pe la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean bulgar la volanul unui microbuz, înmatriculat în Bulgaria. Acesta transporta articole textile ambalate în cutii de carton, din Bulgaria în Germania.

La un control amanuntit în compartimentul marfă al mijlocului de transport, au fost descoperiți trei cetăţeni străini, ascunși printre cutiile cu textile.

Poliţiştii de frontieră au stabilit că este vorba despre trei cetăţeni sirieni, un bărbat, în vârstă de 22 de ani și doi minori, în vârstă de16, respectiv 17 ani. Aceștia au declarat că intenționau să ajungă în Germania .

De asemenea, şoferul autovehiculului a declarat că a preluat persoanele din Sofia şi urma să le transporte în Germania contra sumei de 3000 de euro.

Călătoria ilegala a celor trei a fost întreruptă și aceștia au fost preluați de Poliţia de Frontiera Bulgară, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Adauga comentariu