L-A SUNAT, S-AU CUNOSCUT, S-AU PLĂCUT. Ciolacu: ”Criza este mare, așa că mâine indiferent cât de ocupat sunt mă vad cu el”

ESTE FOARTE INTERESANT CÂND TROMPETELE SERVICIILOR DIN MASS MEDIA NU SE POT PUNE DE ACORD ”PE SURSE”

PNL va relua miercuri negocierile cu USR, urmând să aibă loc o întâlnire între echipele de negociere ale partidelor. ”Pe surse”, conform digi24.ro, Florin Cîțu, l-a sunat pe președintele PSD, Marcel Ciolacu, pentru a stabili o întâlnire, însă cel din urmă a spus că îl va suna mâine înapoi, deoarece are „agenda ocupată”.

Florin Cîțu l-a sunat pe Marcel Ciolacu după ședința BPN a PNL, pentru a stabili o întâlnire, însă șeful PSD a spus că „are agenda cam încărcată”, dar că îl sună înapoi miercuri dacă se eliberează , conform sursei citate.

Însă, conform ”pe sursele” G4Media.ro, Florin Cîțu, i-a sunat, marți seara, pe liderul USD, Dacian Cioloș și pe liderul PSD, Marcel Ciolacu pentru a stabili o întâlnire cu liderii celor două partide, după ce liberalii au votat flexibilizarea negocierilor, iar Marcel Ciolacu i-ar fi transmis că deși are agenda plină, îl va suna după ce se eliberează.

”Criza este mare, așa că mâine indiferent cât de ocupat sunt mă vad cu el”, a declarat Ciolacu, conform sursei citate.

  • (cu ce o fi Ciolacu ocupat nu știm, poate are de numărat portofolii și de contabilizat cererile de introducere în pita banului public din teritoriu - că deh, ”teritoriul nu prea vrea la guvernare” nici la PSD, nici la PNL, dar toți oftează cu năduf în barbă că ”Iohannis sigir s-a înțeles deja cu PSD” - e fain ”pe surse”, nu?)

Biroul Politic al PNL a aprobat, marți seara, în unanimitate, decizia de flexiblizare a mandatului. Liderul PNL Florin Cîțu a anunțat că partidul său va negocia atât cu USR cât și cu PNL varianta unui guvern format în jurul unui premier PNL.

El a mai spus că numele premierului nu va fi discutat în aceste negocieri și că liderii celor două partide, USR și PNL, vor fi contactați miercuri.PNL a votat cu două abțineri și echipa de negociere, din care fac parte președintele, cei patru vicepreședinți și secretarul general al PNL.

Cîțu a precizat că va conduce echipa de negociere și că va discuta de mâine cu liderii partidelor politice. Din echipa de negociere fac parte Florin Cîțu, Dan Vîlceanu, Rareș Bogdan, Lucian Bode, Gheorghe Flutur și Iulian Dumitrescu. Aceștia au mandat să discute formarea unei alianțe atât cu PSD cât și cu USR.

mai mulți lideri de filială,  s-ar fi exprimat în favoarea refacerii coaliției cu USR. Filialele ar fi mai degrabă favorabile unei alianțe cu PSD.

În timpul ședinței care a durat aproape trei ore, cei mai mulți lideri de organizații au pledat pentru refacerea coaliției cu USR - Ciprian Ciucu (Sector 6), Adrian Cozma (Satu Mare), Dan Motreanu (Giurgiu), Eugen Pîrvulescu (Teleorman), însă cele mai importante filiale (Alba, Sibiu și, după sursele G4Media, și Clujul) ar fi susținut formarea unui guvern cu PSD.

Adauga comentariu