Laura Vicol: ”Datorită doamnei Olguţa Vasilescu mă aflu azi în faţa domniilor voastre”

Avocata Laura Vicol a afirmat astăzi că prezența sa pe listele PSD Dolj pentru un post de deputat i se datorează Olguței Vasilescu. Aceasta nu a precizat dacă poziția a treia, una eligibilă, i se datorează tot Olguței Vasilescu. Întrebată ce are de gând să facă pentru Dolj, aceasta a firmat că ”voi încerca să fac tot ce îmi propun”.

Claudiu Manda a prezentat-o pe Laura Vicol - ori mai precis a încercat să explice prezența sa pe liste - ca fiind un avocat de notorietate, care ”poate face echipă cu noi”. ”Locul 3 pe liste este ocupat de Laura Vicol, avocat de profesie, o persoană cu notorietate, care şi la dezbateri în Bucureşti, şi aici, şi în comisia juridică de la Camera Deputaţilor poate ajuta, poate sprijini, şi în Camera Deputaţilor poate face echipă cu noi”, a spus, astăzi, președintele PSD Dolj.

Datorită doamnei Olguţa Vasilescu mă aflu azi în faţa domniilor voastre. Îi mulţumesc doamnei Vasilescu şi echipei PSD Dolj, care mi-au dat vot de încredere şi dacă voi fi aleasă eu promit că voi face ceea ce ţine de mine. Aşa cum mi-am onorat profesia de avocat timp de peste 21 de ani aşa o voi face cu cinste şi onoare şi în situaţia în care voi fi aleasă, Este în sfărşit un moment în viața mea în care pot să fac lucruri, nu doar să le spun. Și, atunci, evident că tot ceea ce am avut în cap până acum voi încerca să pun în aplicare. Şi aici mă refer la viaţa socială din România, pentru că de atâtea ori am vorbit de probleme legate de viaţa oamenilor şi voi încerca să fac tot ce îmi propun”, a declarat Laura Vicol, după depunerea candidaturii pentru Camera Deputaților.

 

 

Adauga comentariu