Liberalii craioveni, cu Ciucă în frunte, ne dau lapte și miere. Cu ce ne dă și Olguța, ne dezvoltăm ca Făt-Frumos! Oradea, Cluj, păzea că venim!

Colegii din PNL Craiova și-au felicitat colegul de partid, de la Dolj, senatorul Nicolae Ciucă, ales premier și învestit, astăzi, în funcție. Șeful PNL Craiova, Marian Vasile, a avut numai cuvinte de laudă la adresa noului prim-ministru al României, arătându-și ”toată încrederea” că la Craiova se vor întâmpla adevărate minuni odată cu instalarea lui în fruntea Guvernului. Practic, ca să-l parafrazăm pe liberalul Vasile, va curge lapte și miere. Atât de bine încât ”Craiova va recupera cu pași repezi decalajele pe care le avem față de alte orașe, ca Oradea sau Cluj”, după cum a subliniat într-o conferință de presă susținută, azi, la sediul PNL Dolj. Cum și primarul Olguța Vasilescu e pusă pe cai mari cu dezvoltarea orașului, se anunță vremuri... epocale!

Azi e un moment important pentru țară, după trei luni de criză politică, în plină criză sanitară, în plină criză energetică și socială și un moment extraordinar pentru craioveni. Am toată încrederea că, prin prezența colegului nostru, domnul senator Ciucă, în fruntea Guvernului, Craiova va recupera cu pași repezi decalajele pe care le avem față de alte orașe, ca Oradea sau Cluj.

Vin vremuri noi pentru craioveni! Am văzut chiar în discursul domniei sale că pune mare accent pe conectarea infrastructurii rutiere a regiunilor istorice, exact ce nu s-a făcut din 1989 și până în prezent în regiunea noastră. Nu suntem conextați la Europa și la orașele importante din țară.

Am toată încrederea că va fi foarte bine pentru craioveni pentru că, de-a lungul timpului, domnul senator Ciucă și parlamentarii PNL de Dolj au arătat interes pentru zona noastră, prin prezențele repetate la drumul expres Craiova-Pitești, unde, în sfârșit, s-a turnat primul strat de asfalt. Azi avem pe ordinea de zi mutarea sediului Operei Craiova, pentru că, după cum știți, tot prin intervențiile parlamentarilor de Dolj și prezența ca ministru al Apărării al domnului Ciucă, în Guvern, am reușit ce nu s-a reușit de foarte mulți ani, și anume reabilitarea clădirii Colegiului Carol.

Am încredere că prin instalarea acestui Guvern, orașul nostru se va dezvolta, pentru că tot prin insistențele parlamentarilor PNL - domnul Ștefan Stoica, domnul prim-ministru Ciucă - deja s-au alocat fonduri pentru studiul de fezabilitate al drumului Calafat-Lugoj. Este cea mai importantă arteră care poate duce la dezvoltarea orașului. Practic, vom fi conectați cu Nădlacul și atunci vor putea veni investitorii în Craiova, care pot să-și exporte foarte ușor producțiile

Cât despre situația de pe plan local, Marian Vasile declară că ”vom face ce am făcut, vom face politica craiovenilor”.

 

 

Adauga comentariu