Liftiera acuzată că a poftit la cadourile copiilor de la Oncologie și-a dat demisia

Angajata spitalului care a fost arătată cu degetul în mediul online după ce a insistat să primească o plasă de cadouri destinate copiilor bolnavi de cancer și-a înaintat azi demisia. Femeia avea deja încheiată procedura pentru pensionare, dar ceruse să mai lucreze până la sfârșitul lunii ianuarie. Scandalul mediatic în care a fost protagonistă a determinat-o să părăsească instituția medicală mai devreme.

Spitalul a emis și un comunicat de presă prin care anunța decizia liftierei și cere ca toate comportamentele nepotrivite ale angajaților sa fie raportate conducerii.

"Vă aducem la cunoștință că liftiera acuzată in mediul online că ar fi pretins un cadou de la un grup de voluntari veniți la spital să aducă daruri pentru copiii bolnavi, și-a prezentat în cursul zilei de astăzi, 13 decembrie, demisia. Deși domnul care a făcut acuzațiile pe o rețea de socializare nu a venit sa depună o plângere oficială, ancheta internă în acest caz a continuat. Doamna și-a prezentat demisia când a fost audiată in Comisia de disciplină. Facem un apel către toți cei care sesizează anumite aspecte negative în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, de orice natură, să aibă curajul să vină să ne sesizeze oficial, nu doar să scrie pe Facebook povești... unele adevărate, altele nu. Cu toții ne dorim un sistem sanitar mai bun și considerăm că putem reuși doar împreună. Putem garanta că nu vom tolera niciun fel de abatere din partea salariaților, dar nici nu vom mai tolera anumite acuzații nefondate venite din mediul online." se arată în comunicatul de presă emis de reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

Adauga comentariu