Lipsă de personal, cu angajați aflați în concediu fără plată chiar de patru ani. Spitalul din Craiova se confruntă cu o lipsă acută a cadrelor medicale, în timp ce zeci de posturi stau blocate

Cea mai mai mare unitate medicală din oltenia se confruntă de ani buni cu lipsa de personal. Conducerea spitalului din Craiova admite că este mare nevoie de cadre medicale și că perioada de acordare a concediului fără plată ar trebui limitată pentru a nu mai ține posturile blocate cu anii.


În acest moment nu mai puțin de 2 de angajași ai spitalului din Craiova se află în concediu fără plată. Unii nu au mai dat pe la serviciu din 2015 dar figurează ca angajați ai unității medicale.


Au fost scoase deja la concurs cinci posturi de asistent medical generalist, doi asistenti de radiologie si un infirmier debutant pentru laboratorul de angiografie unde era nevoie urgentă. Concursul va avea loc pe 02 decembrie, iar dosarele se vor putea depune până vineri, 22 noiembrie.


De asemenea, urmează să apară în monitorul oficial 13 posturi de asistenți medicali generalisti, 12 posturi de infirmiere debutant, cu data de concurs de 16 decembrie.

Adauga comentariu