LIPSESC, din gestiunea raportărilor de COVID-19, 3.390 de cazuri active! S-au evaporat

Monitorizarea declarațiilor și afirmațiilor cu privire la COVID-19 din utimele trei luni ne relevă mișcările haotice dintr-un joc de șah haotic, în care toată lumea joacă numai cu nebunii.

De exemplu: ”Aproape jumătate dintre pacienții internați sunt asimptomatici sau au forme ușoare de COVID-19”.

No, și?

Deja au apărut opinii și studii în care ni se arată că toți asimptomaticii aceștia au, într-o formă mai ușoară sau mai severă, sechele și deteriorări definitive ale organelor interne la niște nivele macro-micro-mini-mega, ceva de speriat - și că molecularitatea lor de indivizi care au crezut sau nu au crezut în COVID-19, dar au avut neșansa să îl întâlnească, nu va mai fi aceeași cu cea care a fost cândva. Se vor chinui, COVIDul i-a marcat pânî la moarte. Cândva au să moară, dar tot COVIDu i-a omorât în mod subtil. Iar dacă și atunci vor mai fi existând raportări de morți de COVID-19, acolo le va sfârși numele și comorbiditățile.

Sau poate că nu.

Căci, conform unei anchete a hotnews.ro, Guvernul lui Klaustrare atâtea cifre a azvârlit în eter despre situația COVID-19, încât a început să-i dea ca la steagurile lui Pristanda: extrem de multe ”la Pretură”. LIPSESC, din gestiunea raportărilor de COVID-19, 3.390 de cazuri active! S-au evaporat.

Citez din Hotnews: ”Statisticile oficiale pentru COVID-19 se bat cap în cap. O simplă socoteală pe baza datelor obținute de HotNews.ro arată că nu mai puțin de 3.390 de cazuri considerate active nu se regăsesc nicăieri în raportări.

Potrivit datelor oficiale în acest moment numărul cazurilor active este 7.856. Acesta rezultă scăzând din numărul total de cazuri confirmate (33.585) numărul persoanelor declarate vindecate (23.798, în care sunt inclusi și cei 1.995 asimptomatici pozitivi la externare) și pe cel al decedaților (1.931). Cifrele însă nu se pupă cu celelate date. În mod normal, numărul cazurilor active ar fi trebuit să fie egal cu numărul persoanelor care se află spitalizate (3.808) și confirmate pozitiv externate la cerere(658). Numai că acesta este, în total, de 4.466. O simplă scădere arată că 3.390 de cazuri considerate active nu se regăsesc niciunde în datele oficiale.”

LEGEA NUMĂRUL 1 A MINCIUNII zice să nu uiți ce ai mințit.

Numai că politicienii noștri știu că pot să mintă din orice poziție că s-a demonstrat în ultimii 30 de ani că prostoii noștri uită de la mâna cu care îi ștampilează până la gura cu își halesc pomana electorală.

Prin urmare, dacă până acum de taxe și moarte nu scăpai, nici de COVID n-ai cum.

Ce am vrut să spun este că frica vinde cel mai bine. Că frica este moartea rațiunii. Că, preocupați de frică, nu se mai vedem Viața de la atâta COVID.

Că la fiecare afirmație pozitivă: un medicament care s-a dovedit eficient, o presupunere că copiii nu se pot îmbolnăvi, că asimptomaticii nu sunt transmisibili, implacabil, ca o ghilotină, au apărut dovezile contrare.

Că cineva joacă șah și mută numai nebunii.

Și, gata!

Adauga comentariu