(LISTĂ) DOLJ. Cazuri de Coronavirus înregistrate în rândul elevilor și profesorilor din 13 unități de învățământ

De la începutul școlii, respectiv 14 septembrie 2020, în unitățile de învățământ din județul Dolj au fost constatate 16 cazuri de infectare cu Coronavirus, potrivit unei informări a Prefecturii Dolj. În această statistică nu sunt incluși elevii Liceului Militar ”Tudor Vladimirescu” din Craiova, care aparține de MAPN. Aici au fost raportate, până acum, 9 cazuri.

Este vorba de zece elevi, toți de la școli și licee din Craiova și 6 profesori, dintre care unul de la școala din Celaru.

Colegiul Național Carol I Craiova (1 elev care nu a mers la școală), Șc. Gen. Mircea Eliade Craiova (1 care nu a mers la școală), Liceul Petrache Trișcu Craiova (1 care nu a mers la școală), Colegiul National Frații Buzești Craiova (3 - doi nu au mers la școală), Șc. Gen. Sfântul Gheorghe Craiova (2 frați), Colegiul National Ștefan Velovan  Craiova (1), Lic. Henri Coanda Craiova (1)

În privința cadrelor didactice, este vorba de câte un profesor de la: Seminarul Teologic Ortodox, Gradinița N.Romanescu Craiova, Lic.Tudor Arghezi Craiova, Școala Generală Celaru, Lic. Energetic Craiova și Colegiul National Frații Buzești Craiova. Niciunul dintre aceștia nu a frecventat colectivitatea.

În urma cazurilor, cursurile din cinci clase au fost suspendate în cinci unitți: Frații Buzești (1 clasă), Sc. Gen. Sf. Gheorghe (2 clase), Lic. Henri Coandă (1 clasă) și CN St. Velovan (1 clasă)

Adauga comentariu