Lista lui Stoica. Nici PNL Dolj nu a înțeles nimic! Cel mai performant candidat al liberalilor, Alexandru Gîdăr, ”premiat” cu un loc pierzător, la Senat

Conducerea PNL Dolj dă iar cu stângul în dreptul. Nu, nici liberalii nu au înțeles nimic din semnalul electoratului! De fapt, e limpede: nu despre voința alegătorilor e vorba, ci doar despre aceleași interese meschine, ascunse sub declarații perimate și penibile. Exemplu stă în scorul de 33% obţinut de candidatul PNL Dolj, la Consiliul Județean, Alexandru Gîdăr, cel mai bun înregistrat vreodată în alegerile locale de liberalii doljeni. Ceva concret, vizibil, cuantificabil. Dar complet neluat în seamă de pseudo-politicienii cu rol decizional. Să vorbești despre experiența de a fi pus într-o funcție politică, despre onestitatea și profesionalismul unor oameni ca și cum acestea ar fi și egalul unor performanțe e ca și cum ai spune că bătrânețea sau tinerețea sunt calități, nu etape normale ale vieții. 

Ridicolul e cu atât mai mare cu cât șeful PNL Dolj nu numai că nu vine în fața electoratului cu oferta cea mai bună pe locuri eligibile, printre care ar trebui să fi fost și Gîdăr - o spun cele 90.000 de voturi obținute individual de acesta -, ci cu aceeași oameni ”obosiți”, dar mai are și tupeul să se hlizească la lista PSD Dolj și să spună: ”Venim în fața dumneavostră cu o echipă de oameni competeți la nivelul județului Dolj, oameni profesioniști, oameni onești. (...) Nu același lucru putem vorbi și de ceea ce se întâmplă în PSD. (...)  Oameni cu experiență, oameni tineri din PSD - Radu Preda, senator, doamna Lavinia Craioveanu, fost inspector general la ISJ Dolj din PSD au fost dați la o parte și au fost aruncați de pe listă fără nicio explicație publică. Asta arată că PSD și filiala de la Dolj nu s-au reformat și nu au înțeles absolut nimic”.

Ce face PNL Dolj? Vine la Senat cu același Mario Ovidiu Oprea, cu aceeași Veta Păsculescu! Ambii înaintea unuia cu rezultate măsurabile. 

Astăzi, Alexandru Gîdăr le-a bătut finuț obrazul liberalilor. Degeaba! Tăvălugul intereselor nu cedează trecerea. ”Candidez la alegerile parlamentare pe lista PNL pentru Senatul României. Este un loc neeligibil. Ştiu! Nu voi fi reprezentatul dvs. în Parlament! A fost o decizie colectivă, de a continua proiectele care vizează marile probleme ale judeţului Dolj pe care le-am prezentat în campania pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Pentru aceste proiecte am obţinut încrederea dumneavoastră, iar acest lucru reprezintă o mare onoare pentru mine, dar şi o imensă responsabilitate! Mi-aţi dat cel mai mare număr de voturi pe care l-a obţinut vreodată un candidat PNL/PDL în Dolj, la un vot uninominal. Vă mulţumesc din suflet! PNL a crescut constat la ultimele scrutine. Sunt convins că noua echipă, din care fac parte, va depăşi scorul de aproape 33% pe care l-am obţinut eu şi se va lupta pentru toate marile proiecte ale judeţului Dolj!”, scrie, resemnat, Alexandru Gîdăr, pe pagina sa de politician.

 

Adauga comentariu