(LISTA OFICIALĂ) 10 unități școlare din Dolj încep orele cu scenariul ROȘU, 55 cu galben și 152 cu verde

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CSJU) Dolj a aprobat, astăzi, scenariile propuse pentru desfășurarea cursurilor în unitațile de învățământ din județ. Documentul a fost elaborat de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) DoIj, în conformitate cu propunerile transmise de consiliile de administrație ale unităților de învățământ, fiind avizat și de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Dolj.

Fiecare grădiniță, școală, liceu și colegiu din județ a transmis propunerea de scenariu după care s-a apreciat că pot fi susținute cursurile în siguranță. 10 dintre unitățile de învățământ vor începe orele după scenariul ROȘU, adică elevii vor învăța exclusiv online. Este vorba despre: 

Liceul Teoretic ”George St. Marincu” Poiana Mare, Liceul Tehnologic ”Alexandru Macendonski” Melinești, Școlile Postliceale Sanitare ”Queen Elisabeth” din Craiova și Filiași, Școala Postliceală F.E.G Craiova, Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” Craiova, Liceul Tehnologic ”Ștefan Odobleja” Craiova, Liceul Tehnologic Special ”Bethoveen” Craiova, Colegiul Universitar ”Spiru Haret” Craiova, Centrul Județean de Excelență Dolj.

55 de unități de învățământ vor funcționa sub scenariul Galben, respectiv orele în sălile de clasă alternate cu ore online. 152 de unități au apreciat că scenariul Verde este aplicabil, astfel încât elevii de aici vor învăța la clase.

Pe parcursul anului școlar 2020-2021, scenariul de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ din județul Dolj se va actualiza săptămanal sau ori de câte ori este nevoie”, se arată în Hotărârea adoptată azi, în cadrul CJSU Dolj.

AICI poate fi consultată toată lista unităților de învățământ PDF icon hotararea_cjsu_-18.pdf

 

Adauga comentariu