Liviu Dragnea o să vină la mitingul de susținere a lui Claudiu Manda. Centrul orașului o să fie paralizat de peste 40.000 de simpatizanți

Marele miting de lansare al candidaților PSD la alegerile europarlamentare și de susținere a lui Claudiu Manda va avea loc mâine, începând cu ora 16, pe strada A.I. Cuza, în toată zona centrală. Anunțul a fost făcut de Claudiu Manda încă din momentul în care s-au depus semnăturile de susținere la europarlamentare. La momentul respectiv, președintele PSD vorbea despre cel puțin 10.000 de participanți. Între timp, numărul estimat a crescut de patru ori.

“Suntem organizați, ne așteptăm să vină minim 40.000 de persoane, de simpatizanți, de votanți. O să fim toți îmbrăcați în alb. Este primul miting pe care îl facem în perspectiva alegerilor europarlamentare. Vor fi prezenți pe scenă lideri din Oltenia, primii 20 de candidați, cei care pot să ajungă, persoane din conducerea organizației naționale și din Guvern. Suntem în faza de precampanie și cred că ar trebui să le spunem oamenilor noștri de ce candidăm, ce ne propunem, să ne asumăm în fața alegătorilor noștri o serie de obiective”, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Claudiu Manda.

Acesta a ținut să menționeze că manifestarea nu are nicio legătură cu evenimentul de campanie pe care PNL l-a avut week-end-ul trecut la Craiova.

„Nu putem neapărat să spunem că este un răspuns la mitingul pe care l-au făcut săptămâna trecută Sică Mandolină și cu ai lui. La 2.500 de oameni să răspunzi cu 40.000 de oameni este un răspuns disproporționat”, a punctat Manda. 

La manifestare vor fi prezenți membri de partid și simpatizanți din Dolj, dar și din județele limitrofe: Gorj, Mehedinți și Vâlcea. Marii absenți vor fi chiar colegii de la Olt, reprezentanții județeni ai PSD Olt anunțând că vor avea propriile evenimente de campanile și nu vor veni la cel de la Craiova. De altfel, a recunoscut Manda, Oltul este unul dintre marii adversari în lupta pentru obținerea celui mai mare scor la alegerile europarlamentare. 

Mitingul de mâine dă peste cap traficul în zona centrală a orașului. Reprezentanții Primăriei Craiova au anunțat că strada A.I Cuza urmează să fie închisă pe tronsonul dintre intersecțiile cu Strada Romul și Strada Arieș. Restricțiile de trafic vor fi instituite între orele 8:30 și 24. 

 


Adauga comentariu