Locala a trecut la amendarea pietonilor care trec strada pe unde-i taie capul

Uite că Poliția Locală Craiova se ține de ”promisiune”! Instituția, prin ”vocea” Primăriei Craiova, anunța, săptămâna trecută, că a demarat o acțiune de informare a cetățenilor care traversează ilegal marile bulevarde ale Craiovei și a atenționat asupra pericolelor la care se supun. Atunci, s-au dat avertismente de către polițiștii locali, cu ”promisiunea” că vor urma amenzi pentru cei care nu se conformează regulilor de circulație. În consecință, de ieri, Poliția Locală a început să aplice amenzi celor care traversează strada prin locuri nepermise.

În total, miercuri, polițiștii locali cu atribuții de circulație au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale: 21 amenzi și 2 avertismente. Amenda pentru traversare neregulamentară este de 290 lei.

Riscul traversării marilor bulevarde prin locuri nepermise este major. ”Aceștia își pun propriile vieți în pericol, dar și pe ale celorlalți participanți la trafic. În plus, prin traversarea scuarului despărțitor dintre benzile de circulație, aceștia provoacă daune spațiului verde și amenajărilor urbane”, spun reprezentanții Primăriei Craiova.

Acțiunile Localei vor continua, mai anunță autoritățile.

Adauga comentariu