Locatari din Craiovița, supărați pe Primărie pentru că a montat gard bordurat la un singur bloc

Locatarii blocurilor nr. 23 și 24 din Cartierul Craiovița Nouă sunt supărați. Municipalitatea Craioveană a montat la începutul acestei luni gard bordurat pentru un singur bloc. Cel cu nr. 22. Imobilul are 5 scări și totul a fost împrejmuit cu gărduleț, protejând, astfel, spațiile verzi. ”Surorile” gemene, blocurile 23 și 24, cu aceeași configurație, au rămas ca înainte. Situația ne-a fost reclamată de unul dintre locatari, după ce a întrebat și la asociția de proprietari de ce nu s-a pus și la ei gardul promis. 

La blocurile noastre mașinile stau parcate până sub geamuri, pe spațiul verde (foto jos), în timp ce la blocul respectiv este totul frumos și îngrădit. Am tot așteptat să fie montat și la noi după ce au pus la blocul 22 și nu s-a mai mișcat nimic. Asociația de proprietari a solicitat să ne pună și nouă, dar asta nu s-a întâmplat”, s-a plâns craioveanul.

Reprezentanții Primăriei Craiova susțin cele relatate de cetățean, în sensul că montarea gardului a fost suspendată pentru celelalte blocuri, întrucât echipele de muncitori ar fi fost trimise să intervină ”urgent” în alte zone prioritare. În orice caz, susține purtătorul de cuvânt al municipalității, montarea se face doar pentru blocurile unde asociațiile de proprietari au cerut acest lucru.  

Montarea de garduri bordurate la locuințele colective a demarat în această primăvară chiar din cartierul Craiovița, în funcție de solicitările punctuale ale asociațiilor de proprietari. A fost temporar întreruptă această acțiune deoarece a fost nevoie de intervenție urgentă în alte locuri cum ar fi spațiile de joacă, dar va continua la toate blocurile unde asociațiile de proprietari au făcut solicitări. Când vor fi reluate lucrările se va continua chiar din locul ilustrat de dumneavoastră în fotografii, cu grădinile ce nu au montat în acest moment”, au precizat, pentru Ziarul de Craiova, reprezentanții Primăriei Craiova.

 

 

Adauga comentariu