Locul în care se servește cea mai bună limonadă din oraș. O terasă mică și cochetă din Centrul Vechi

Căldura toropitoare de vară nu poate fi stinsă decât cu o limonadă dulce acrișoară cu multă gheață. Chiar dacă este o băutură care se regăsește în meniurile tuturor localurilor din oraș, un tânăr a mizat pe faptul că el poate oferi mai mult decât o simplă băutură cu suc de lămâie, apă și zahăr. După o rețetă ținută secretă, Gabriel Lungu, proprietarul terasei Small, a ajuns să servească limonada perfectă, nici prea dulce, nici prea acrișoară, dar cu gust intens și aromă de fruct proaspăt stors. 

“Am deschis de curând terasa în Centrul Vechi al orașului pentru că aici oamenii sunt într-o continuă mișcare la orice oră din zi și din noapte, iar vara își petrec aici atât pauzele din timpul serviciului, cât și timpul liber cu prietenii până seara târziu. În zilele caniculare îi așteptăm cu limonada clasică, dar și cu specialități cu kiwi sau cu fructe de pădure. Un singur secret pot să dezvălui din rețeta pe care noi o avem: folosim numai fructe naturale, fără sucuri sau arome artificiale.”, susține Gabriel, proprietarul Small. 

Iar dacă ziua limonada este perfectă, seara clienții Small sunt îmbiați cu cele mai bune cocktailuri.  Fie că este vorba de clasicele cocktail-uri Mojito sau Sex on the beach, fie că este vorba de combinații speciale din rom alb, rom negru și fresh de lămâie, băuturile sunt servite la temperatura perfectă, în ambianța perfectă. 

“Ne așteptăm clienții cu oferte speciale în timpul happy hour, dar și cu băuturile lor preferate servite la orice oră până seara târziu. Ne pot găsi foarte ușor pentru că terasa noastră este amplasată la aproximativ 50 de metri de intrarea în Centrul Vechi din strada A.I. Cuza. ”, încheie Gabriel.

 

 

Adauga comentariu