Magistrații au luat o măsură blândă pentru adolescentul care s-a urcat băut la volan și a produs accidentul în urma căruia o tânără a murit

Matei Uncheașu, tânărul de numai 16 ani care a produs accidentul în urma căruia pasagera din dreapta, o adolescentă de numai 18 ani, a murit pe loc, a fost astăzi prezentat magistraților craioveni cu propunere de arestare preventiv. Băiatul și-a petrecut noaptea în arestul IPJ, dar a plecat acasă după decizia judecătorilor de la Judecătoria Craiova de a-l elibera sub control judiciar timp de 60 de zile. 

Matei este fiul judecătorilor Cecilia și Dumitru Uncheașu de la Tribunalul Dolj, respectiv Judecătoria Craiova. Acesta este cercetat pentru mai multe infracțiuni printre care și ucidere din culpă, după ce s-a urcat băut la volanul mașinii tatălui său și a condus deși nu avea permis. Din cauza lipsei de experiență, acesta a pierdut controlul volanului și a ajuns pe marginea drumului, cu mașina răsturnată pe plafon. În afara tinerei care a murit pe loc, alți doi adolescenți au ajuns la spital cu traumatisme craniene ușoare. Din primele cercetări, toți cei trei băieți băuseră, iar în mașină s-a găsit și o sticlă de wiskey. 

Adauga comentariu