Managerul Spitalului Județean strânge singur mucurile de țigară și scrumierele din instituție. A declarat război fumătorilor de pe holurile unității medicale

Holurile Spitalului Clinic de Urgență sunt adevărate fumoare de care se folosesc pacienții și aparținătorii lor în aceeași măsură în care o fac și cadrele medicale. Totul se întâmplă în ciuda regulamentului de ordine interioară care interzice fumatul chiar și în curtea instituției. 

Viciul este mai presus de orice interdicție, astfel că mucuri de țigară se găsesc aruncate în toate colțurile, la ferestre sau sub băncile de așteptare. Noul manager al spitalului a anunțat însă că a declarat război fumătorilor și a cerut chiar și sprijinul poliției.

“Ieri am strâns singur mucurile de țigară aruncate pe holurile de la intrarea în secții, am luat scrumierele și am anunțat pe toată lumea că nu voi tolera un astfel de comportament în spital. Am avut o discuție și cu polițiștii secției 2 cărora le-am cerut ajutorul pentru a face verificări și a da sancțiuni celor care sunt prinși că fumează. Deasemenea, le-am transmis colegilor mei, cadrele medicale ale spitalului, că și ei se supun aceluiași regulament de ordine interioară.”, a declarat dr. Alin Demetrian, managerul SCJUC Craiova. 

Deși problema este veche și cunoscută de oricine a călcat vreodată în spital, Direcția de Sănătate Publică Dolj nu a făcut niciodată o verificare în acest sens.


Adauga comentariu