Mascații și zeci de polițiști, pe urmele infractorilor. O razie de amploare a scos la iveală pericolele din trafic și de pe străzi

A fost desfășurare de forțe pe străzile Craiovei, seara trecută. Peste 60 de polițiști de la ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, arme, economic şi acţiuni speciale au participat la razia organizată de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj.

Aproape 600 de mașini au fost verificate de către cele 14 filtre instituite în trafic și au fost identificat zeci de situații în care șoferii incalcau legea. Pe lângă cele 69 de contravenții aplicate, oamenii legii au suspendat patru permise de conducere și alte patru certificate de înmatriculare.

De verificări nu au scăpat nici barurile și restaurantele din oraș, acolo unde intervenția s-a făcut cu mascații. 70 de baruri și discoteci au fost luate la rând și sute de persoane au fost legitimate și verificate dacă dețin arme albe. 

În total, peste 1000 de craioveni au fost verificați cu ocazia acestei razii, zeci dintre aceștia primind amenzi contravenționale în valoare totală de 23.000 de lei. 

"Poliţiştii craioveni au depistat un bărbat de 43 de ani, Craiova, în timp ce oferea spre comercializare 10 articole pirotehnice din categoria F2. Produsele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de desfăşurarea fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice. Intr-un bar din Craiova, poliţiştii au depistat un bărbat de 35 de ani, din localitate, care avea asupra sa un cuţit tip briceag. Obiectul a fost ridicat de poliţişti în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de portul fără drept de obiecte periculoase. Poliţiştii rutieri au depistat un tânăr de 28 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism prin Craiova, deşi avea o concentraţie de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Faţă de cel în cauză a fost luată măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 zile. ", a dat exemple de încălcări ale legii Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. 

 

Adauga comentariu