Mașina unui polițist de la Rutieră a fost vandalizată în timp ce acesta se afla la serviciu

Un lucrător al Serviciului Rutieră, în vârstă de 49 de ani, și-a găsit ieri mașina zgâriată. Totul s-a întâmplat în timp ce acesta se afla la serviciu, iar mașina sa era parcată chiar în fața Inspectoratului Județean de Poliție Dolj. Capota și ușile au fost distruse cu un obiect ascuțit, apoi răufăcătorul s-a făcut nevăzut înainte ca cineva să observe. 

"Colegul a găsit autoturismul proprietate personală vandalizat, mai mult ca sigur de către un contravenient nemulțumit  de interacțiunea pe care au avut-o cu colegul nostru. Și atunci venim și ne întrebăm: "Sunt polițistul și familia acestuia în siguranță? Care este protecția oferită de instituție? Mai are rost să ne facem datoria , conform jurământului depus, dacă nimeni nu se gândește la noi"", au comentat reprezentanții Sindicatului Europol Dolj incidentul.

Reprezentanții Inspectoratului Județean Dolj au confirmat că în acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru distrugere și se caută vandalul care a zgâriat mașina polițistului. 

Sursa foto: sindicateuropol.ro

Adauga comentariu