Măști de protecție create manual. Adina Constantinescu, o tânără creatoare de moda din Craiova creează măști faciale în atelierul ei. Și unde mai pui ca mastile sunt și aspectuoase, putand fi purtate ca accesoriu vestimentar

Adina Constantinescu este o tânără craioveanca pasionata de moda. De ani buni în aceasta industrie a modei s-a văzut nevoita ca în acesta perioada sa răspundă cerințelor clientelor sale care au venit cu ideea creării de măști faciale, în condițiile in care cele vândute în farmacii sunt insuficiente.

 

"Mastile sunt încadrate ca și accesorii vestimentare, însă pe lângă scopul de a completa ținuta de zi cu zi, ele joacă un rol foarte important în protecția împotriva diverșilor agenți bacterieni din mediul înconjurator. Aceste măști sunt confecționate din material textil, sunt prevăzute cu buzunar unde poate fi introdus un filtru de particule și sunt disponibile 2 mărimi pentru adulți (S,M) și o mărime pentru copii (S). Acestea sunt disponibile în diverse modele", a declarat Adina Constantinescu.

Prețul unei măști este de 15 ron. Măștile se pot achiziționa direct din magazin în limita stocului disponibil, sau puteți face comandă telefonic și prin mesaj privat pe pagina Atelier Adina Constantinescu. Comenzile sunt livrate prin curier oriunde în țară în termen de 2 zile lucrătoare.

"Măștile se adaptează la forma feței și permit o respirație fără efort. Cele 2 straturi de material textil oferă o protecție împotriva factorilor externi. Pentru o protecție suplimentară împotriva particulelor mai mici se poate introduce un filtru în slotul (buzunarul) special creat. Aceste materiale sau filtre de aer provizorii ar trebui schimbate periodic. Se recomandă folosirea unor filtre noi și nu reutilizate. Este recomandat ca masca să fie dezinfectata prin spalare zilnica, urmand intrucțiunilor de îngrijire, sau dacă se umezește să fie schimbată. Efectul de etanșare al măștilor nu este de 100 la sută; aerul poate încă să intre și să iasă din partea laterală a măștii și prin țesătură. Elasticul poate fi ajustat pentru o etanșeizare mai bună", a adăugat creatoarea de moda.

Adauga comentariu