Mavrichie nu părăsește săptămâna viitoare închisoarea din Tg Jiu, acolo unde este încarcerat pentru uciderea lui Caiac. PARCHETUL local a depus contestație la decizia de eliberare condiționată

Cătălin Mavrichie, ucigașul lui Caiac, a obținut zilele trecute eliberarea condiționată în prima instanta.

Decizia nu a fost însă una definitiva, ea putând fi atacata de Parchetul local, lucru care s-a și întâmplat joi, la o zi după dispunerea eliberării condiționate. 

Astfel Mavrichie mai are de așteptat pana sa se vada în libertate, nu va părăsi Penitenciarul din Tg Jiu marți. Cel încarcerat pentru uciderea lui Caiac va obține un termen la Tribunalul Gorj, când se va judeca contestația. 

Scandalul în urma căruia Cătălin Mavrichie a fost condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor calificat a avut loc în noaptea de 25 spre 26 august 2008. Atunci in timpul unei altercații, Mavrichie a tras mai multe focuri de revolver, iar unul l-a lovit pe Caiac în torace. Acesta din urmă a decedat două ore mai târziu, la Spitalul de Urgenţă Craiova. Şi Mavrichie a ajuns la spital, cu plăgi tăiate în zona feţei și la mâna stângă. Pe 29 august 2008, Mavrichie a fost arestat preventiv, iar în noiembrie a fost trimis în judecată pentru omor calificat şi nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

În 2010 a fost condamnat la închisoare cu executare, 18 ani sin care a efectuat pana acum 12.

Adauga comentariu