Meciul orgoliilor între echipele de fotbal ale Craiovei. Înfruntarea are loc în liga a III-a. Cum s-au atribuit locurile suporterilor celor două echipe

Este derby mâine pe stadionul “Extensiv” între cele două echipe de fotbal din Bănie. Doar că, în timp ce echipa a doua a Universității Craiova este considerată echipă gazdă, echipa patronată de Adrian Mititelu este oaspete în propriul oraș. 

Reprezentanții Clubului Sportiv Universitatea Craiova au anunțat condițiile stricte în care se va desfășura partida. 

La meci vor participa exclusiv  abonații Universității Craiova care vor avea acces începând cu ora 12. Abonații de la peluzele nord și sud vor putea sta la peluza stadionului “Extensiv”, abonații de la tribunele I și II vor avea rezervată tribuna I, iar cei cu abonamente la oficială vor avea loc la tribuna 0.

“Galeria domnului Adrian Mititelu va primi 300 de bilete ,mai mult de 5% din totalul locurilor pe stadion, în sectorul destinat oaspeților de la tribuna II. Prețul acestora va fi de 2 lei bucata. Precizăm faptul că, până la această oră, nu am primit nicio solicitare oficială pentru bilete din partea clubului oaspete.”, se arată în comunicatul oficial al Universității. 

Partida urmează să fie transmisă pe canalele de YouTube și Facebook ale Universității Craiova, precum și pe site-ul oficial al Științei, www.ucv1948.ro. Astfel,  accesul cu camere video sau aparate foto profesionale va fi interzis, cu excepția presei.

“Clubul nostru nu va trata în mod diferit această partidă față de cele disputate în compania celorlalte adversare din seria noastră, adică nu va detașa alți jucători de la echipa mare.(…) În toată comunicarea oficială dinaintea, din timpul și de după partidă vom folosi apelativul ”echipa oaspete” pentru formația domnului Adrian Mititelu. Nu putem proceda altfel, având în vedere că această echipă apărută în 2017 nu are legtăură nici măcar cu FC U Craiova, echipă aflată în faliment la ora actuală. Bazându-se exclusiv pe deja celebra „continuitate prin patron”, echipa oaspete folosește abuziv la acest moment denumirea clubului nostru, stema clubului nostru și imnul oficial al clubului nostru. Toate aceste elemente de identitate au aparținut și vor aparține pentru totdeauna Universității Craiova, adică orașului și suporterilor Științei din toată lumea.”, au explicat tranșant reprezentanții Universității finanțate de Mihai Rotaru. 

 

Adauga comentariu