Medici italieni torturați de patru români, în Italia. Unul dintre infractori, capul grupării, folosea un permis de conducere fals ce figura ca fiind emis de autoritățile din Craiova

Patru infractori români au înspăimântat Italia după un atac de violență ieșită din comun. Trei dintre ei, doi frați și vărul lor au vârste curpinse între 20 și 25 de ani și sunt din comuna Drăgotești din județul Gorj.


Cel de-al 4-lea, Alexandru Colțeanu, considerat și liderul bandei de tâlhari este din Prahova. Despre el presa italiană scrie că ar fi folosit un permis de conducere fals ce figurează ca fiind emis de autoritățile din Craiova.

 Liderul bandei de tâlhari apare cu poza reală în document, însă datele de identitate, numele și autoritatea care ar fi emis permisul nu sunt reale. Serviciul Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor Craiova a confirmat. Mihai-Ștefan Constantin, numele ce apare în document, nu deține permis de conducere, în consecință actul este unul fals.


Cei patru români au devenit cunoscuți în media națională și internațională după ce au sechestrat și torturat ore în șir doi medici italieni, soț și soție, fiind convinși că pensionarii ascund în casă o avere colosală. Incidentul s-a petrecut în Lanciano, Chieti. Cei patru au folosit cagule și au intrat în locuința victimelor, unde s-ar fi aflat și fiul celor doi, scrie presa din Italia. 


În urma bătăilor primite chirurgul în vârstă de 69 de ani a suferit multiple fracturi, în special la față. Pe lângă bătaie, soția medicului s-a ales și cu o ureche tăiată, în acest mod cei patru tâlhari încercând să o convingă să le spună unde este seiful ascuns. Medicii italieni sunt internași în spital. 


Autoritățile italiene au reușit să îi prindă pe rând pe cei patru. Primii care au căzut au fost cei doi frați și verisorul lor, care inițial încercaseră să fugă în România. Ultimul prins a fost capul bandei, tânărul din Prahova, care circula cu permis de conducere fals.

Sursa foto Petre Cojocaru

Adauga comentariu