Micul Rai al dulciurilor s-a mutat la Craiova. Cofetăria franțuzească împrospătează piața din oraș cu produse naturale

O tânără olteancă a adus Raiul prăjiturilor din Franța, tocmai la Craiova. Aceasta a preluat ideea de cofetărie artizanală după un concediu în Franța. A pornit afacerea cu proprii bani, după care a luat și fonduri europene în valoare de 40.000 de euro. Ideea este unică în Craiova, iar cofetăriile artizanale sunt un succes real în rândul antreprenorilor.

 

Proprietara Cofetăriei “Michelle” împrospătează piața din Capitala Băniei cu produse naturale. Torturi din creme reinterpretate, tarte sau fursecuri frantuzesti, din faina de migdale. Sunt doar cateva dintre cele peste 150 de sortimente de prajituri prin care tanara din Craiova atrage cumparatorii dornici de nou. 

Ideea afacerii a venit după ce proprietara a fost într-un concediu în Franța, unde a văzut cum merg afacerile celor de acolo și s-a gândit să deschidă și la Craiova. Potrivit acesteia, nu era niciun bussiness cu acest specific in Craiova.

Cel mai vândut produs și devenit ușor cunoscut este Macarons, care este preparat exact după rețeta tradițională din Franța. Kilogramul poate ajunge și la 140 de lei.

Adauga comentariu