Minciuna Primăriei Craiova, de pe Aleea 1 Șimnic, nu are asfalt pe care să circule!

Râsu' plânsu' cu Aleea 1 Șimnic din Craiova, pe care municipalitatea craioveană a pretins că a făcut-o, anunțând pe Facebook că a inclus-o în lista străzilor care ”AU FOST PENTRU PRIMA DATĂ ASFALTATE” și că va putea fi folosită ”ca drum tehnologic și de devierea a circulației rutiere pe perioada în care podul peste calea ferată va fi în lucru”. Numai că, ce să vezi, asfalt este turnat doar pe o scurtă porțiune, de circa 300-350 de metri și nici acela nu a fost pus de administrația locală. 

Ce explicații ne dă Primăria Craiova? ”Aleea 1 Șimnic, strada întreagă, este inclusă în programul de asfaltare. Acum s-a realizat doar un drum tehnologic, pe cheltuiala constructorului de la pod, în organizarea lui de șantier, pentru devierea traficului până la intersecția cu Str. Rozelor”, au precizat reprezentanții municipalității pentru Ziarul de Craiova. Bine, bine! Dar, repetăm: este asfaltată doar o porțiune. Când spui că a fost pentru prima oară asfaltată, nu te referi doar la o bucată! ”De acord, dar are asfalt pe ea, pe acea porțiune”, ne explică un reprezentant din cadrul Serviciului Imagine din Primăria Craiova. A naiba tautologie! Iar explicațiile profunde continuă: ”Este și în lista care va urma”. 

Mai mult, ”strada urmează să intre în reabilitare totală cu tot ce înseamnă asta: fundație, trotuare, tot. Dar nu înainte de a se introduce canalizarea. E exact ce scrie mai sus, în print screen-ul acela cu drum tehnologic. Acum, nu este făcută așa cum ar trebui, cu săpătură, straturi pentru fundație, sistem de colectare a apelor pluviale, trotuare, 2 straturi de asfalt. După lucrările de canalizare, acea stradă va fi asfaltată conform tuturor normativelor”, a conchis angajatul administrației locale.

Deci, să recapitulăm ce gogomănii spune Primăria Craiova: Aleea 1 Șimnic este și în lista străzilor care au fost pentru prima dată asfaltate, dar este și în lista străzilor care vor urma să fie asfaltate. Și cireașa de pe tort e că nici măcar porțiunea de asfalt nu a fost turnată de municipalitate, ci de constructorul de la pod. Lucru cu care autoritatea locală chiar se mândrește, pentru că, nu-i așa, nu a cheltuit niciun ban!

 

Adauga comentariu