Momentul în care am prins din nou încredere în România. Un referendum de toți banii(45 de milioane de euro)

Referendumul a fost momentul în care am prins din nou încredere în România. Nu sunt adepta mitingurilor sau a protestelor, sau a oricăror evenimente de acest gen care în orice moment pot lua întorsături drastice, așa cum s-a întâmplat în 10 august 2018.

Că tot a trecut, și majoritatea și-au expus intențiile de vot pe rețele de socializare cu sau fără un anumit scop, vă spun și eu..nu am mers la vot deși respect votul, mi-l exprim de fiecare dată și cred că putem muta munții cu el.

NU am fost la vot tocmai pentru că m-a interesat referendumul și pentru prima dată cred că absența la vot a fost de fapt un vot exprimat într-o altă manieră. A fost un weekend frumos petrecut alături de familie și prieteni și cu toate acestea am stat mereu conectată la tot ce mișca referitor la referendum, în special la procentele de prezență.

MI-am dorit ca referendumul să nu iasă și nu pentru că am ceva cu un partid sau altul, pentru că niciunul nu este mai brav, ci tocmai pentru că toate sunt la fel. Mi-am dorit să nu iasă și pentru că preoții au transformat bisericile în anexe ale Parlamentului, ținând mai multe discurisuri despre referendum decât predici din cărțile sfinte.

M-am bucurat că în sfârși românii și-au apreciat și valorificat votul și au demonstrat că nu pot fi manipulați. Ne-am mai dat o șansă și asta mă bucură.

Nu mă interesează că poate planurile lui Dragnea nu au ieșit, nici dacă a avut vreun plan, nu mă interesează că biserica nu a știut să se debaraseze de un partid ca să nu piardă, nici măcar dacă PSD a vrut ca rezultatul să fie unul negativ..mi-am recăpătat încrederea în România.

Mai avem o șansă!

Adauga comentariu