“Monopolul” PSD s-a oficializat. Claudiu Manda a prezentat noile achiziții de primari doljeni care s-au alăturat partidului social-democrat . Lovitura dură a venit pentru PNL și UNPR

14 primari doljeni de la PNL și ALDE au anunțat astăzi că vor susține de acum PSD-ul. Chiar dacă nu vor putea demisiona din partidele pentru care au câștigat mandatele de edili tocmai pentru a nu-și pierde fotoliile administrative, primarii au declarat că de acum se vor alătura mișcării social-democrate și își vor îndrepta și electoratul către aceeași direcție.

“O parte dintre aceștia au fost coechipieri sau au candidat inclusiv pe liste comune, de la UNPR și ALDE. Sunt primari de la PNL care au gândit că sunt mai bine reprezentați de PNL și de dialogul pe care îl au cu PSD. O parte dintre ei mi-au spus că erau chiar speriați de avântul PNL-ului, că ar putea chiar să depășească PSD-ul, și au venit să mai echilibreze balanța “, a ținut Claudiu Manda să sublinieze.

Astfel, listei de primari PSD li s-au alăturat acum și edilii din Secu, Malu Mare, Coțofenii din Față, Șimnicul de Sus, Piscu Vechi, Bucovăț, Daneți, Teslui, Catane, Gighera, Radovan, Galicea Mare, Sălcuța și Mischii. 

În total, PNL a pierdut șapte primării, UNPR, șase primării, iar ALDE, un primar. În acest fel, susține Claudiu Manda, întreg județul Dolj aparține acum social-democraților, cu excepția a trei primari ce nu au fost decocamdată cooptați. 

 

Adauga comentariu