Mormântul fotbalistului Cristi Neamțu, devastat. Mama sa i-a găsit locul de veci distrus și cere socoteală

Durerea de a merge la mormântul fiului său a fost și mai mare pentru Ionica Cioboată, mama cunoscutului fotbalist de la Universitatea Craiova. Plin de noroi, cu vasele de flori sparte și gunoaie peste tot, locul de veci a fost devastat peste noapte. 

În aceeași stare se afla și locul de veci al unui erou, chiar lângă cel al lui Cristi Neamțu. 

“Ieri am fost la cimitir și am făcut curat. Astăzi de dimineață, l-am găsit distrus. Era plin de noroi aruncat pe cruce și pe placă, florile aruncate, vasele sparte, pietre. Am anunțat un echipaj de Poliție Locală care se afla la poarta cimitirului și au făcut dumnealor niște poze, dar atât. Altă măsură nu ia nimeni. Crec că este a patra oară când mi se întâmplă așa ceva. Data trecută au furat coroanele de flori depuse la mormântul lui Cristi, acum asta. Cimitirul este plin de oameni care stau cu ochii pe furat. Fură flori, coroane, chiar și gențile femeilor bătrâne. Nu știu cui să mă adresez, dar nu voi lăsa lucrurile așa”, susține Ionica Cioboată, mama fotbalistului.

Aceasta intenționează să trimită mai multe sesizări autorităților pentru a lua măsuri de pază strictă în Cimitirul Sineasca. 

Ultimul incident asemănător a avut loc în februarie, atunci când coroanele de flori depuse la comemorarea morții fotbalistului au fost furate la doar câteva ore. 

Cristi Neamțu a decedat în februarie 2002, la 22 de ani, în cantonamentul din Cipru al Universității Craiova. La un antrenament, portarul a fost lovit cu genunchiul în cap de un alt jucător. Portarul a intrat în comă și a fost dus de echipă la spital din cauză că salvarea și doctorul nu se aflau la teren. După câteva zile în comă, Neamțu a murit pe 20 februarie. 

 


Adauga comentariu