Moș Crăciun, amendat cu 5000 de lei de primarul Floreștiului, cea mai mare comună din România

Procesul-verbal întocmit de poliția locală subordonată lui Bogdan Pivariu e de "noaptea minții"

Un locuitor al localității Florești, cea mai mare comună din România, aflată în județul Cluj, s-a gândit să facă de sărbători o surpriză copiilor din comună, să se îmbrace în Moș Crăciun și, din propriii lui bani, să cumpere mici cadouri pe care să le împartă la Târgul de Iarnă organizat de Bogdan Pivariu, primarul comunei, și de Consiliul local Florești.

Socoteala de-acasă a lui Ciprian Dascăl, generosul floreștean, nu s-a potrivit cu cea din Târgul de Crăciun. Odată ajuns cu pachețelele de dulciuri, Ciprian Dascăl, îmbrăcat ca un Moș Crăciun profi, a fost repede înconjurat de copiii bucuroși, care l-au îmbrățișat și căruia i-au mulțumit pentru darurile primite.

Exuberanța copiilor și „nebunia” creată în jurul acestui Moș Crăciun surpriză i-a enervat la culme pe polițiștii locali, aflați în slujba lui Pivariu.

Ciprian Dascăl este considerat un „dușman” politic al actualului primar PNL, Bogdan Pivariu, pentru că Dascăl a făcut campanie furibundă împotriva lui Pivariu la alegerile locale și este văzut ca un susținător de tip ultras al fostul primar Horia Șulea.

Cu toată forța pe care o are instituția Poliției locale la Florești, „gardienii publici” ai lui Pivariu s-au năpustit asupra lui Moș Crăciun ca și cum acesta ar fi făcut vreo infracțiune. Mai mult, tolomacii de la Poliția locală, anunțându-l pe Pivariu despre „eveniment”, au primit ordin să ceară „sprijin” și de la Poliția națională, de parcă Moș Crăciun ar fi vândut droguri în zonă, deși Ciprian Dascăl nu făcea altceva decât să împartă dulciuri copiilor.

DACĂ VREȚI SĂ VEDEȚI PÂNĂ UNDE MERGE ANALFABETISMUL POLITIC ȘI CUM SE FOLOSESC PRIMARII DE ARMATA LOR PERSONALĂ, PLĂTITĂ DIN BANI PUBLICI, SĂ LE FACĂ LOR MENDRELE, citiți mai departe pe strictsectet.ro.

Adauga comentariu