MOȘ CRĂCIUN EXISTĂ iar spiridușii livratori sunt membrii Comunității Elene din Craiova. Aceștia organizează un eveniment caritabil pentru a strânge cadouri copiilor de la centrul de recuperare "Vis de Copil"

Mos Crăciun ajunge la copii din Centrul de recuperare "Vis de Copil" din Craiova sunt forma unui spectacol caritabil organizat exclusiv pentru ei.

Ajutoarele Moșului sunt de aceasta data membrii Comunității Elene care în colaborare cu Casa de Cultura a Studenților, PlayAgenty și Salsa Dynamyk School pun la punct în aceste zile toate detaliile unui spectacol caritabil.

Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru copii de la centrul de recuperare.

" In urma unei vizite la centrul de recuperare " Vis de copil " am decis sa le fim alaturi in aceasta perioada a sarbatorilor de iarna . Centrul gazduieste copilasi cu handicap sever , majoritatea fiind copii cu sindromul Down. Acesti copilasi pleaca din start cu un mare dezavantaj privind incluziunea in societate si de aceea merita ajutati . Spectacolul va avea loc la Casa Studentilor pe data de 12 decembrie la ora 19.00 . Pe scena vor evolua Ansamblul Irini al Comunitatii Elene Craiova , Salsa Dynamyk Dance School dar si un grup vocal al liceului Carol 1. Accesul in sala se va face pe baza unei donatii minime de 10 lei."a declarat Andrei Misescu, reprezentant Comunitatea Elenă Craiova.

Participanții vor putea face donații în doua urme puse la dispoziția lor.

Adauga comentariu