Motivul pentru care șeful de la Drumuri Județene i-a întrerupt masa colegei sale printr-un gest violent: nu îi place mâncarea mexicană

Gusturile culinare diferite ar fi fost cauza de la care a pornit incidentul umilitor pentru angajata de la Arhivă din cadrul Societății de Lucrări Drumuri Județene și Poduri Craiova. Șeful acesteia ar fi avertizat-o că nu îi place mâncarea mexicană, deranjat fiind de mirosul acesteia. Femeia ar fi ales însă să îi ignore dorința de a nu mânca acest tip de mâncare în fața lui și și-a comandat liniștită un meniu. Doar că nu a apucat să îl și savureze. După ce a început să mânânce, colegul de birou s-a ridicat și, cu un gest rapid, i-a răsturnat mâncarea peste față, iar furculița de plastic i s-a rupt pur și simplu în gură. Pe imagini se vede că bărbatul iese pe ușă cu nonșalanță, în timp ce, cu o atitudine umilă, femeia părăsește biroul într-o direcție diferită.  

Totul a ieșit la iveală astăzi, după ce angajata, Ecaterina Ciobanu, a depus o plângere la sindicat. Incidentul era cunoscut însă de mai multe zile de conducerea instituției la care lucrează cei doi.

“Am aflat de incident și am decis să dezbatem această situație în comisia de disciplină a unității. În cadrul acestei comisii se vor analiza imaginile, dar și contextul în care a avut loc conflictul între cei doi și vom vedea ce măsuri se impugn. Deocamdată am luat decizia de a-l muta pe domnul Valentin Trică din biroul în care și-a desfășurat până acum activitatea”, a declarat Marcela Rada, directoarea Societății Lucrări Drumuri Județene și Poduri Craiova. 

Angajata umilită nu a depus până în acest moment o plângere la poliție. 


Adauga comentariu