Ne ”controversăm” și noi?! Holurile CJ Dolj, gazda unei expoziții de Arte Vizuale

Șeful administrației județene, Cosmin Vasile, pare că nu s-a ”speriat” de recentul scandal izbucnit de găzduirea, de către Primăria Sectorului 1 București, condusă de Clotilde Armand, a unei expoziții în cadrul cărora studenții bucureșteni de la ”Arte” au expus mai multe lucrări, considerate de unii... controversate. Expoziția a creat rumoare printre politicieni, unii criticând decizia edilului.

Ei bine, la Craiova, holul Consiliului Județean s-a transformat, de ieri, în spațiu expozițional. Zeci de lucrări ale elevilor Școlii Populare de Arte și Meserii „Cornetti” pot fi admirate de către cei vizitează în acest zile instituția. Ce-i drept, aici e vorba de tablouri ”cuminți”, care, probabil, nu vor crea deloc controverse, așadar nici critici la adresa președintelui Consiliului Județean Dolj.

”Expoziția de Arte Vizuale aduce cele mai bune lucrări ale cursanților din Craiova, sub coordonarea profesorilor lor. Creațiile de Grafică, Pictură și Artă Cinematografică arată nivelul ridicat de profesionalism al tinerilor elevi. O parte din expoziție este dedicată Mărțișorului, iar de exponate s-au ocupat elevii Secției externe de artă populară a Școlii “Cornetti” de la Piscu Vechi. Cei care doresc să vadă această expoziție o pot face până pe 2 martie”, se arată într-o postare pe Facebook a președintelui CJ Dolj, Cosmin Vasile.

Adauga comentariu