Neamurile bătăușilor din parcarea mall-ului, cu zecile în fața Judecătoriei Craiova

Rudele a patru bărbați care, luni seara, au bătut o femeie și un bărbat în parcarea mallului din Craiova, din cauza unui loc de parcare, au fost prezentați, aseară, în fața Judecătoriei Craiova, unde magistrații urmau să se pronunțe în privința cererii procurorilor de a dispune arestarea preventivă a acestora pentru o perioada de 30 de zile. Agresorii fuseseră reținuți în noaptea de marți spre miercuri, după audieri.

Conform datelor IPJ Dolj, patru persoane - un bărbat de 48 de ani şi trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, toţi din Craiova - au plecat cu o mașină din parcarea centrului comercial, după ce au lovit o femeie, de 37 de ani, și un bărbat, de 38 de ani, ambii din Craiova. Ulterior, suspecții au fost prinși și reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. În urma loviturilor primite, victimele au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la spital.

Miercuri seara, circa 30 de persoane, majoritatea de etnie, erau în fața clădirii Judecătoriei Craiova, pentru a afla ce vor dispune magistrații în cazul rudele lor, dacă vor fi sau nu arestate preventiv. La fața locului au fost prezente și multe echipaje de poliție, pentru a preîntâmpina izbucnirea vreunui conflict. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, nu a fost înregistrat niciun incident, deși neamurile nu au fost fericite să afle că rudele lor - agresorii vor sta în arest preventiv pentru 30 de zile.

 

Adauga comentariu