Neațu și Solomon, oficial vicepreședinții CJ Dolj. PNL și PMP nu i-au votat

Supleanții consilierilor județeni care au renunțat la mandate sau le-au fost invalidate au depus, astăzi, jurământul în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Județean Dolj. Tot azi s-au constituit și cele șase comisii de specialitate și au fost supuse la vot propunerile pentru ocuparea celor două funcții de vicepreședinte al CJ Dolj.

Înainte de ultimul punct de pe ordinea de zi, respectiv alegerea adjuncților lui Cosmin Vasile, reprezentanții PNL au anunțat că nu vor participa la vot, iar cei de la PMP i-au urmat. 

În urma procesului de votare, Antonie Solomon, de la Partidul Ecologist Român (PER), a obținut 21 de voturi din 22 exprimate, iar Mihai Neațu, de la PSD-ALDE, 20 dintre cele 22. În urma ședinței de astăzi, Consiliul Județean Dolj este complet constituit și funcțional. Reamintim că PSD-ALDE a făcut alianță cu PER și au împreună majoritate, cu 19 voturi disponibile (16 PSD-ALDE, 2 PER și 1 vot al președintelui CJ), Pro România (3 voturi) a anunțat că va fi partid neutru și va vota proiectele pe care le consideră în interesul doljenilor. PNL (13 voturi) și PMP (2 voturi) rămân în simpla opoziție.   

Adauga comentariu