Neregulile din spitalele subordonate Primăriei Craiova pot fi sesizate și la un număr de telefon gestionat de Poliția Locală

Municipalitatea craioveană a introdus în circuit un număr de telefon destinat pacineților care sunt internați într-unul dintre cele trei spitale aflate în subordinea Primăriei Craiova, la care aceștia pot face reclamații, dar și sugestii. Apelurile sunt preluate de un operator Poliței Locale Craiova, iar sesizările vor fi transmise apoi la funcționari din cadrul primăriei, responsabili de relația directă cu spitalele municipalității, potrivit edilului Olguța Vasilescu.

0351/913 este noul număr scurt la care se poate suna pentru a fi sesizată orice fel de problemă apărută în sistemul de sănătate craiovean, mai ales în ceea ce privește modul în care pacienții au fost tratați de cadrele medicale. Această metodă vine în continuarea formularelor implementate în luna februarie, pentru a oferi tuturor cetățenilor un mijloc facil și rapid de a sesiza problemele întâmpinate în spitalele municipalității”, a anunțat primarul Craiovei pe pagina sa de Facebook.

Apelul lse poate face din orice rețea de telecomunicații, fără suprataxă, non-stop. Conform edilului, în funcție de sesizările cetățenilor, cadrele medicale vor primi calificative la final de an, iar managerii de spitale vor fi reevaluați.

Numărul de telefon este valabil doar pentru spitalele Filantropia, Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș și Neuropsihiatrie. 

Adauga comentariu