Nici mort nu scapi de plata impozitelor. Un craiovean care a murit de aproape doi ani a fost anunțat că trebuie să își plătească datoriile către Primăria Craiova. Familia a primit șocată documentul de înștiințare de la Direcția de Taxe și Impozite

Mihai Bobocică, unul dintre cei mai buni antrenori de tenis de masă din țară, a murit la vârsta de 63 de ani într-un cumplit accident de circulație după ce un tir a pătruns pe contrasens și a spulberat două mașini. Tragicul eveniment a avut loc în aprilie 2017.

Sursa foto: libertatea.ro

Chiar dacă sunt aproape doi ani de când acesta a decedat, Direcția de Taxe și Impozite Craiova a trimis la adresa de domiciliu o înștiințare de plată pe numele său pentru că nu și-ar fi plătit asigurarea obligatorie a locuinței. Cea care s-a trezit în cutia poștală cu documentul este văduvă fostului mare antrenor.

“Am fost șocată să văd această amendă, mai ales că noi am avut grijă să facem succesiunea după soțul meu la scurt timp după decesul acestuia. Practic, locuința figurează acum pe numele meu. Soțul meu locuiește acum la Sineasca, iar Primăria Craiova îi trimite amendă cu antet și toate actele în regulă. Nu înțeleg cum este posibil așa ceva și nici ce trebuie să fac pentru a îndrepta această eroare.”, a explicat Irina Bobocică, soția craioveanului amendat.

Întreaga familie este revoltată de această eroare.

“Este inadmisibil să se întâmple așa ceva pentru că amenda a venit acasă la soacra mea și i-a produs o îngrijorare inutilă. Astfel de erori îi afectează pe oamenii în vârstă, cu probleme de sănătate și nimeni nu își asumă efectele lor.”, susține ginerele craioveanului decedat.

Reprezentanții Direcției de Taxe și Impozite din cadrul Primăriei Craiova au transmis pentru Ziarul de Craiova că eroarea nu li se datorează întrucât, în baza lor de date, craioveanul amendat nu figurează ca fiind decedat.  
Conducerea Direcției de Evidență a Populației nu au putut fi contactată pentru a lămuri cum figurează în baza de date craioveanul amendat. 


Adauga comentariu