Nicolae Giugea: ”Nu sunt impresionat de rezultatele Exit-Poll-ului. PSD nu mai e la putere în CLM Craiova și CJ Dolj”

Candidatul liberal la Primăria Craiova, Nicolae Giugea, a declarat după închiderea urnelor, că nu este impresionat de rezultatele exit-poll-ului, și că numai rezultatele după numărarea voturilor vor da primarul. Pe de altă parte, a afirmat că această campanie a fost una decentă.

Nicolae Giugea, PNL: ”Nu sunt impresionat de rezultatele exit-poll-ului, fiindcă este unul comandat de PSD. Așteptăm numărătoarea voturilor din fiecare secție. Acela este rezultatul care va da adevărata valoare electorală a fiecărui candidat. (...) A fost o campanie, din punctul nostru de vedere, curată, elegantă. Am venit cu proiecte, cu mesaje către cetățeni, către electorat. (...) Așteptăm cu mare nerăbdare procesul de numărare a buletinelor de vot. Mulțumesc craiovenilor care s-au prezentat la vot. PSD nu mai e la putere în CLM Craiova și CJ Dolj. Asta sigur! Dar, așteptăm numărătoarea vorurilor.”

Rezultatele parțiale prezentate în exit-poll-ul pentru alegerile locale din Craiova, pentru funcția de primar, valabile pentru ora 19.30, sunt:

Vasilescu Lia-Olguţa, Partidul Social Democrat 34.5%

Giugea Nicolae, Partidul Național Liberal 29.0%

Solomon Antonie, Partidul Ecologist Român 17.6%

***

Doar 35,68% dintre craiovenii cu drept de vot au ieșit, duminică, la vot pentru alegerile locale. În 2016, prezența a fost de 38,66%. În județ, acum s-a înregistrat o prezență de 50,52%, iar în urmă cu patru ani - 52,5%.

Adauga comentariu