O craioveancă și-a serbat ziua de naștere la Centrul de Transfuzii. Prietenii care i s-au alăturat au donat sange pentru cei care au nevoie permanentă

Mariana Pădureanu are 34 de ani și este cunoscută în Craiova prin implicarea în diferite proiecte sociale. Anul acesta de ziua ei, cea mai mare dorință a fost să-și strângă prietenii la Centrul de Transfuzii din Craiova care se confruntă cu o lipsă acută de sânge. Și ziua a fost perfectă pentru ea.


"Doamne ce zi minunata, Iti multumesc! Dragii mei va mărturisesc sincer ca este de departe cea mai fericita zi de nastere din viata mea. Asa emoție în suflet n-am mai simtit, sa vad acolo lângă mine cu manutele întinse, sa va dati picăturile de sânge pentru alți oameni. Mi-au dat lacrimile va spun sincer, atata umanitate la un loc si toata de ziua mea. Nu am reusit sa-i prind pe toti in poze, emoțiile m-au copleșit si am uitat de poze. Dar ne-am adunat cativa...Au fost persoane pe care nu le cunoșteam dinainte, dar au venit pentru ca au conștiința activă care îi îndeamnă să fie alaturi de semeni lor.. Dragii mei, cei care citiți aceste rânduri va îndemn să încercați si voi astfel de acțiuni. Sunt înălțătoare pentru suflet. Mă înclin în fața voastră si va multumesc tuturor si fiecaruia in parte", a declarat Mariana la finalul zilei.


Încă de la primele ore ale dimineții Centrul de Transfuzii din Craiova a devenit neincapator pentru apropiații Marianei. Printre ei si persoane necunoscute care au vrut să facă o faptă bună. Între două prăjituri delicioase cu care sarbatorita i-a asteptat pe invitati, cei prezenti au donat sânge. 


Învitația a fost făcută pe pagina ei de socializare. Printre invitați s-au numărat jandarmi de la Gruparea Mobilă din CRaiova, medici, avocați, profesori care și-au lasat pentru câteva momente activitatea zilnică și au mers la Centrul de Transfuzii, împlinindu-i astfel craiovencei singura dorință de ziua ei.

Adauga comentariu